Recensies

Lees hier onze recensies:

Trust Like The Birds

“Het boek ‘Op zoek naar Allah’ is prachtig, omdat het op een leuke en speelse manier antwoorden geeft op belangrijke vragen over Allah.”

The Organic Muslimah

“Met behulp van korte zinnen wordt elke letter gepresenteerd naast een illustratie met verschillende objecten die beginnen met de afgebeelde letter. Wat is er leuker dan het alfabet te leren creatieve en schattige kinderboeken!”

Dutch Muslima

“De verhaalijn is goed onderbouwd, en islamitisch gezien kan het kind al veel spelend leren.  Mijn zoontje is 3 jaar en kon zich al meteen plaatsen in veel vragen en situaties.”

Ramadan Verhalen

“Elke dag lezen we 1 hoofdstuk en staan stil bij de wonderen van Allah. De vragen van Zayd zijn herkenbaar voor zowel ouders als kinderen. Het is fijn dat dit boek deze vragen voor ouders al beantwoord.”

Kleine Moslims

“Er is aandacht voor verschillende namen en eigenschappen van Allah. In het verhaal worden er een paar kort besproken. Vervolgens worden die aan het einde van het boekje nog eens uitgebreid besproken via een opsomming. De manier waarop er over Allah is gesproken, is goed gekozen.”

Jennifer Langenberg

“De kleur contrasten in combinatie met het thema per letter sprak hem heel erg aan. Ook vond hij de manier op hoe het boek geschreven is heel erg fijn om te lezen. Dit boek is een must in elk huishouden om op een laagdrempelige manier je kinderen in aanraking te laten komen met taal in combinatie met islam.”

Winkelwagen