Verzending en retourneren

Algemeen

Alle bestellingen worden stevig verpakt en duidelijk gelabeld om het risico op schade of verlies te verkleinen.
Alle bestellingen worden met pakketpost verstuurd en hebben altijd een track & trace link.
Wij doen ons best om bestellingen binnen 24u te versturen waardoor de levertermijn 2-5 werkdagen bedraagt, afhankelijk van het land van bestemming. In België wordt er van maandag tot en met vrijdag geleverd. in Nederland ook op zaterdag. Mocht er onverhoopt vertraging optreden bij de vervoerders dan kunnen wij daar niet verantwoordelijk voor worden gesteld.

Wij verzenden naar België, Nederland, Duitsland en Frankrijk.
Wij proberen verzendkosten zo laag mogelijk te houden en maken geen winst op verzendkosten. De prijzen onderaan beschreven bevatten: frankering van de envelop/pakje + verzendmateriaal + transport naar het postkantoor.

Controleer altijd goed je verzendgegevens bij het plaatsen van een bestelling. Zelfs een klein foutje in de postcode kan ervoor zorgen dat een pakket retour komt. Woon je in een flatgebouw, vermeld dan zeker het flatnummer/letter/verdieping én de naam van de persoon die op de bel/brievenbus staat.
Je bestelling zelf afhalen is onmogelijk.

Pakketpost België via GLS

Kleine bestellingen waarvan de langste + kortste zijde max. 35 cm is met track & trace. Je ontvangt een e-mail wanneer je bestelling verzonden is. Levertermijn: 1-3 werkdagen. Tarieven: 4,95 € of 3,95 € bij levering in een ParcelShop

Grote bestellingen waarvan de langste + kortste zijde max. max. 50 cm is met track & trace. Je ontvangt een e-mail wanneer je bestelling verzonden is. Levertijd 1-3 werkdagen. Tarieven 5,85€ of 4,35€ bij levering in een Parcelshop

Pakketpost Europa via GLS

Kleine bestellingen waarvan de langste + kortste zijde max. 35 cm is met track & trace. Je ontvangt een e-mail wanneer je bestelling verzonden is. Levertermijn: 1-3 werkdagen. Tarieven: 9,80€

Grote bestellingen waarvan de langste + kortste zijde max. max. 50 cm is met track & trace. Je ontvangt een e-mail wanneer je bestelling verzonden is. Levertijd 1-3 werkdagen. Tarieven 12,00€

Niet geleverde of beschadigde pakketten
Pakketten die door een fout van de koerier niet of beschadigd geleverd zijn, worden op onze kosten opnieuw verzonden.

Pakketten die door een fout van de klant niet geleverd werden, worden opnieuw verstuurd op kosten van de klant. Wens je de bestelling om die reden te annuleren, dan worden de verzendkosten van de eerste poging niet terugbetaald. Controleer dus altijd of je verzendgegevens wel kloppen.

Heb je een beschadigd pakket ontvangen, gelieve dan meteen foto’s te maken van de buitenkant en binnenkant van het pakket + het verzendetiket en ons deze toe te sturen zodat wij klacht kunnen indienen bij de vervoerder.

Retourneren

AmaniBooks doet haar uiterste best om haar producten zo duidelijk mogelijk te beschrijven en af te beelden zodat de klant bij ontvangst niet voor verrassingen komt te staan. Voldoet het product alsnog niet aan de verwachtingen, dan kun je tot 5 werkdagen na ontvangst retourneren. Zodra het product ongebruikt en onbeschadigd is ontvangen, wordt het aankoopbedrag minus de verzendkosten teruggestort op je rekening. Retourkosten zijn voor rekening van de klant.

Wil je met spoed bestellen, retourneren, schade of een niet geleverde bestelling melden, mail ons met vermelding van je bestelnummer op info@amanibooks.be

Cadeautje laten versturen door ons?

Wil je één van onze producten graag cadeau geven, maar woont de ontvanger niet bij de deur? Laat ons jouw cadeau rechtstreeks versturen en bespaar zo op verzendkosten. Wij zorgen voor een mooie verpakking en kunnen indien gewenst een persoonlijke tekst schrijven of drukken op een kaart. Alvorens we het op de post doen, sturen we je altijd een foto ter goedkeuring via e-mail of Whatsapp.

Wat moet jij doen?

Voer bij de bezorggegevens de naam en het adres van degene in voor wie het cadeau bestemd is. Bij de contactgegevens voer je jouw e-mailadres en telefoonnummer in. Indien we een persoonlijke tekst moeten drukken of schrijven; gelieve dit te vermelden in het vak “bestelnotities”.

 

 

Winkelwagen